VORES TEAM

PROFEKTO PARTNERE

CHRISTIAN BRAAD

Christian har arbejdet med udvikling og drift på de store velfærdsområder i gennem mange år. Han har stor indsigt i hvordan man skaber de bedst mulige sammenhænge mellem styring, organisering, IT samt administrativ understøttelse, så man bedre opnår de effekter man ønsker. Christian er uddannet økonom, samt har ledelses- og projektledelseserfaring fra både kommuner og den privarte sektor

Email: christian@profekto.dk

Tele: +45 6170 2063

ESTHER MØRUP

Esther har mange års erfaring som  leder og projektleder. Hun har særlig fokus på ledelse af forandringer og hvordan man skaber det bedst mulige samspil mellem organisationen, IT og medarbejdere. Hun er særlig stærk på at lede et projekt og opbygge relationer. Hun formår at skabe fremdrift og hun mestrer at lede op, ned og til siderne i et projekt. Esther er uddannet Sygeplejerske og Cand. Merc og har en IPMA B certificering.   

Email: esther@profekto.dk

Tele: +45 2610 5402

PROFEKTO´S TRE  KERNEYDELSER

Har du udfordringer med at skabe forandringer og effekt i din organisation så kontakt vores senior partnere for en uforpligtende snak...

01.

PROJEKT, INTERIM & TRANSFORMATIONS-LEDELSE


VI VED HVAD GOD LEDELSE ER OG HAR STOR ERFARING MED  STRATEGISK, TAKTISK OG OPERATIONEL LEDELSE 

Vores Partnere har ledet både agile og vandfalds transformations- og forandringsprojekter og har arbejdet med ledelse på topniveau.


Profekto har coachet og hjulpet direktioner og ledere i både private og kommunale organisationer med at gennemføre alt fra strategier og projekter til ledelsesuddannelser. 


I Profekto tror vi på, at nøglen til succes er fokus på, hvordan mennesker skaber resultater sammen og vi ved, at kompetencer, processer og handlekraft er vigtige elementer for successkabelsen!

02.

ORGANISATIONS-STRATEGI, DESIGN & STYRING


VI DESIGNER OG IMPLEMENTERE NY STYRING OG ORGANISERING, DER ER TILPASSET JERES BEHOV

Profekto har en stor værktøjskasse, som kan hjælpe din organisation til at udvikle en strategi og designe den organisering og styring, som understøtter den effekt, som I gerne vil opnå.


Vi benytter os af moderne inddragelses- og designprincipper.


03.

IT-IMPLEMENTERING & GEVINST-REALISERING


VI HAR STOR ERFARING MED  PROJEKTLEDELSE AF UDBUD OG IMPLEMENTERING AF KOMPLEKSE IT-SYSTEMER

Profekto har stor udbudserfaring, og vi er særligt optaget af, at kravene i et udbud efterfølgende kan skabe de effekter, der ønskes i en organisation.


En stærk udbudsstrategi med et tydeligt forretningsmæssigt formål, der afspejles ned i de konkrete krav, kan sikre, at data opsamles, så der sker en opfyldelse af det forretningsmæssige formål. Det ser Profekto som fundamentet for den ønskede gevinstrealisering. 

Udvalgte kunder